Räddalivutbildningar i Ljungby och Kristianstad

Jockes Räddaliv Utbildningar

Räddalivutbildningar i Ljungby och Kristianstad

Är du intresserad av att genomgå räddalivutbildningar i Ljungby eller Karlshamn? I så fall har du kommit fullständigt rätt. Jag, JOakim Einarsson kan med hjälp av lång erfarenhet och pedagogisk skicklighet lära dig att bli duktig på att rädda liv. Jag är en utbildad instruktör i första hjälpen hjärt-lungräddning genom svenska cardiolog-föreningen. Jag erbjuder kurser i det mesta som rör att rädda liv. Mina förstahjälpen-utbildningar är inriktade mot barn och vuxna. Jag har även utbildningar i akuta sjukdomar, hjärtstartarutbildning, psykiskt omhändertagande. Jag lär även ut om förebyggande åtgärder, så att barn inte skadar sig. Andra aspekter som jag berör på mina kurser är bland annat skallskador, sårskador, brännskador och annat, om önskemål och tid finns till detta.

Det är enkelt

Det är enkelt att lära sig att rädda liv här hos mig, Joakim Einarsson och mitt företag Jockes Räddaliv Utbildningar. Det är onödigt att spilla liv, då man enkelt kan gå mina räddalivutbildningar och på så vis bli duktig både på att förebygga- och att rädda liv. Med min kunskap och erfarenhet hjälper jag dig att bli säker på att rädda liv.

Är du intresserad?

Om du är intresserad av mina kurser eller in du vill veta mera om vad jag erbjuder, så är du varmt välkommen att höra av dig till mig, Joakim Erinarsson och Jockes Räddaliv Utbildningar. Jag ser verkligen fram emot ditt deltagande och min möjlighet att lära dig att rädda liv. Desto fler som kan rädda liv, desto fler liv räddar vi.